Press clipping

 1. Вработените, преку писмо, ја обвинуваат директорката на Студентскиот центар за злоупотреби
  21.01.2014
  http://www.libertas.mk
 2. Груевски: „Гоце Делчев“ ќе се реконструира, „Медицинар“ ќе стане цврста градба
  12.04.2014
  http://www.sitel.com.mk
 3. Молотови коктели фрлени во СД „Гоце Делчев“
  20.10.2012
  http://www.sitel.com.mk
 4. Колку се безбедни студентските домови во Македонија?
  01.12.2013
  http://www.fakulteti.mk
 5. Пожар во студентскиот дом Гоце Делчев
  01.12.2013
  http://www.press24.mk
 6. Електрична греалка виновна за пожарот во Гоце
  11.04.2013
  http://www.mkd.mk
 7. Гори студентскиот дом Гоце Делчев во Тафталиџе
  10.04.2013
  http://www.mkd.mk
 8. Пуст да остане животот студентски
  18.12.2012
  http://www.mkd.mk
 9. Студентските домови ќе добијат бесплатна Интернет конекција
  09.02.2013
  http://www.mio.gov.mk
 10. Студентите во Стив се тепаат за храна
  04.12.2013
  http://www.mojotgrad.com
 11. Група постови поврзани со студентските домови
  2013-2014
  http://www.izlez.mk
 12. „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ Е ЗАПУСТЕНО И НЕДОСТОИНСТВЕНО МЕСТО ЗА СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ
  01.12.2013
  http://www.telma.com.mk
 13. Најголемиот студентски дом во Македонија се распаѓа
  21.02.2012
  http://www.forum.kajgana.com
 14. Постигнат е договор да се зголеми понудата на храна во студентските мензи
  15.05.2013
  http://www.fakulteti.mk
 15. Таг: студентски домови
  http://www.fakulteti.mk
 16. Животот во студентски дом – непроценливо искуство за секој студент
  25.10.2013
  http://www.fakulteti.mk
 17. Бубачки во храната која ја јадат студентите во кујната во студентскиот дом “Стив Наумов”
  11.12.2012
  http://www.fakulteti.mk
 18. Ќе се реконструира студентскиот дом Гоце Делчев
  12.04.2013
  http://www.kurir.mk
 19. Ќе се реновира студентскиот дом “Гоце Делчев” во Скопје
  20.02.2013
  http://www.onion.mk
 20. Реконструкција и градба на нови студентски домови во Скопје
  12.04.2013
  http://www.cooltura.mk
 21. Ристовски: Единствен критериум при доделување места во студентските домови ќе биде законскиот
  15.08.2013
  http://www.akademik.mk
 22. Студентски домови: Нечовечки услови за живеење
  29.04.2011
  http://www.dw.de
 23. Влагата и протекувањето – секојдневие во студентскиот „Гоце Делчев“
  06.02.2014
  http://www.radiomof.mk
 24. Студентки од „Гоце Делчев“ со тавчиња и чинии си го спасувале инвентарот од влага
  06.02.2014
  http://www.plusinfo.mk
 25. Студенти, НЕ плаќајте за ИКСА!
  27.02.2014
  http://www.slobodenindeks.blogspot.com
 26. Игрите на изгладнување на студентите во студентскиот дом Гоце во Скопје
  2014
  http://www.motika.com.mk
Advertisements

Оставете коментар...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s